Ισπανία

Το κόλπο της Ατλέτικο Μαδρίτης για να γλιτώσει τα 40 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χρησιμοποιεί ως αλλαγή τον Αντουάν Γκριεζμάν προκειμένου να μην χρειαστεί να δώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης 40 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε πάντως να χρησιμοποιεί ως αλλαγή τον Γάλλο.

O 31χρονος επιθετικός έχει συμμετάσχει για 28, 28 και 26 λεπτά αντίστοιχα στα τρία πρώτα ματς των «ροχιμπλάνκος», σκοράροντας δύο φορές, με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του να οφείλεται σε... κόλπο του συλλόγου για να αποφύγει να καταβάλει ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα!

Βλέπετε, η συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα» προέβλεπε υποχρεωτική οψιόν αγοράς εάν ο Γκριεζμάν φτάσει σε συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής με την Ατλέτικο - κάτι που δεν θα συμβεί εάν ο «Τσόλο» τον βάζει στο ματς για... 25λεπτα.

Πρόκειται ουσιαστικά για μοχλό πίεσης προς την Μπάρτσα να ρίξει τις απαιτήσεις της, κάτι που δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο να συμβεί - από την στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να εξασφαλίσουν όσα περισσότερα έσοδα μπορούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x