Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Αϊτόρ Γκαρθία. Ο Ισπανός χαφ, που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον Ατρόμητο, δεν άργησε να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του, καθώς ανακοινώθηκε από την Ουέλβα.
O 31χρονος Ίβηρας, έχει ήδη αγωνιστεί για την Ρεκρεάτιβο, στις ακαδημίες και στην πρώτη ομάδα, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο ντεμπούτο του τη σεζόν 2011/2012.
Με τον Ατρόμητο, δεν κατάφερε αγωνίστηκε μόλις σε έντεκα αγώνες και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του θα έχειν ισχύ ως το τέλος της σεζόν.
Aitor Garcia, tercer refuerzo para el RC Recreativo ??
— RC Recreativo de Huelva (@recreoficial) January 28, 2026
El RC Recreativo de Huelva ha llegado a un acuerdo con Aitor Garcia para que el extremo izquierdo se convierta en nuevo jugador del Decano del Futbol Espanol.
El futbolista, nacido en Gibraleon, ya jugo en el RC… pic.twitter.com/L5b1FBYZRN
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






