Stoiximan Super League

Απίστευτο ξέσπασμα στα αποδυτήρια του Ατρόμητου

Τρομερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια του Ατρόμητου μετά την τρομερή ανατροπή επί του ΠΑΟΚ.

Ξέσπασμα στον Ατρόμητο μετά την εκπληκτική νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΟΚ.

Παίκτες και Νταμίρ Κάναντι που έχουν ακούσει (κι όχι άδικα) πάρα πολλά φέτος, βρήκαν τον τρόπο να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, καθώς δεν είναι δυνατόν να ξέχασαν το ποδόσφαιρο, και το έκαναν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο επί του «Δικεφάλου» στο Περιστέρι.

Μετά τη λήξη του αγώνα, παίκτες και προπονητής πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά το αποτέλεσμα όχι τόσο για τη νίκη επί ενός ποιοτικού αντιπάλου, αλλά κυρίως έφυγε από πάνω τους ένα πολύ μεγάλο βάρος, που φαινόταν και στη βαθμολογία, καθώς οι Περιστεριώτες ήταν στην 11η(!) θέση.

Η πιο χαρακτηριστική φιγούρα ήταν αυτή του Νταμίρ Κάναντι, που όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, ένιωθε έντονη πίεση και οι πανηγυρισμοί του ακόμα και μπροστά στην κάμερα, αποδεικνύουν το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα για τον ίδιο.

Το «παρών» δεν γινόταν να μην δώσει και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιώργος Σπανός, που μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, αφού έλαβαν το μήνυμα που είχε στείλει τις προηγούμενες εβδομάδες για την ανάληψη των ευθυνών τους, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμα:

Έφερε... τούμπα τον ΠΑΟΚ με απίθανη ανατροπή ο Ατρόμητος!

Κάναντι: «Είχαμε θέληση και πειθαρχία»

Το ασύλληπτο φινάλε στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Τρία γκολ σε οκτώ λεπτά! (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x