Stoiximan Super League

Χαρίσης, τρία χρόνια μετά!

Μπορεί το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ να μην το πανηγύρισε, αλλά ο Χάρης Χαρίσης σκόραρε ένα πολύ σημαντικό τέρμα.

Βρήκε δίχτυα έπειτα από τέσσερα χρόνια ο Χάρης Χαρίσης!

Ο αμυντικός χαφ του Ατρόμητου ήταν μακράν του δεύτερου ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε καλή απόδοση και στο πρώτο ημίχρονο που έφτασε στο απόγειο στο δεύτερο μέρος, με κερασάκι το γκολ που σημείωσε.

Μάλιστα, αυτό το τέρμα δεν ήταν σημαντικό μόνο για την ομάδα του, ισοφαρίζοντας στο 85' του αγώνα, αλλά και για τον ίδιο (παρά το γεγονός ότι δεν το πανηγύρισε), καθώς ήταν το πρώτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου με 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα, αλλά και το πρώτο που πέτυχε έπειτα από περίπου τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, φορώντας τη φανέλα της Σεντ Τρούιντεν, είχε πετύχει το μοναδικό γκολ στην ισοπαλία κόντρα στη Μουσκρόν με 1-1 στις 2/12/17. Ωστόσο, με τον 25χρονο συμβαίνει κι άλλο ένα παράδοξο…

Ως παίκτης ΠΑΟΚ είχε πετύχει δύο καταπληκτικά γκολ, κόντρα σε Παναθηναϊκό και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με άλλα λόγια, είχε «πληγώσει» και πάλι μια πρώην ομάδα του, γκολ το οποίο επίσης δεν πανηγύρισε, όντας λίγο άτυχος στον συγκεκριμένο τομέα, αφού και σκοράρει σπάνια, αλλά και δεν καταφέρνει να πανηγυρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά πρόθεση του Ατρόμητου είναι να το ανανεώσει.



Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο ξέσπασμα στα αποδυτήρια του Ατρόμητου

Έλληνα διαιτητή και επόπτη, δεν σας αξίζει τίποτα περισσότερο από VAR

Χαρίσης: «Στον ΠΑΟΚ πήρα πολύ αγάπη, δεν γινόταν να πανηγυρίσω το γκολ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x