Ισπανία

Βαλένθια: Πρώτο δίδυμο πατέρα-υιού που σκοράρει με τη φανέλα της οι Πάτρικ και Τζάστιν Κλάιφερτ!

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ έκανε το 0-1 στο εκτός έδρας ματς της Βαλένθια με την Οσασούνα κι έτσι αποτελεί μαζί με τον Πάτρικ Κλάιφερτ το μοναδικό δίδυμο υιού-πατέρα που έχουν σκοράρει με τις «νυχτερίδες».

From father to son, που... λένε. Ένα -ιστορικό για τη Βαλένθια- ρεκόρ κατέγραψε την Παρασκευή (7/10) ο Τζάστιν Κλάιφερτ. Φυσικά, με την... ετερόχρονη συνεργασία του πατέρα του, Πάτρικ Κλάιφερτ.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος εξτρέμ ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη (1-2) των «νυχτερίδων» επί της Οσασούνα, βρίσκοντας δίχτυα με άψογο πλασέ στο 28'. Μάλιστα, θα θυμάται για καιρό αυτό το τέρμα και όχι μόνο επειδή ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, όπου αγωνίζεται με μονοετή δανεισμό από τη Ρόμα. Αντίθετα, βασικό λόγο για το παραπάνω θα συνιστά το ότι μαζί με τον βετεράνο άσο αποτελούν πλέον το μοναδικό δίδυμο πατέρα-υιού που έχουν πετύχει αμφότεροι γκολ με τη Βαλένθια.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος άσος, μεταξύ άλλων, των Άγιαξ, Μίλαν και -κυρίως- της Μπαρτσελόνα, έπαιξε για έναν χρόνο στη Βαλένθια. Ήταν τη σεζόν 2005/06, όπου σε 16 εμφανίσεις είχε δύο τέρματα και ισάριθμες ασίστ. «Φτωχά» στατιστικά, μεν, βάσει της αξίας του (ακόμα κι αν βρισκόταν στη «δύση» της καριέρας του), ικανά όμως για να επιτρέψουν στον υιό του να έρθει μετά από 16 χρόνια και να σημειώσει ένα σημαντικό οικογενειακό ρεκόρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x