Europa League

Βαρέλα: «Κάναμε λάθη μετά το 2-0»

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το υπέρ τους 2-0 και χάρισαν τη νίκη στην Αϊντχόφεν στάθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Φίλιπς Στάντιον».

Ο σέντερ μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι τόνισε πως θα προτιμούσε τη νίκη, παρά το να σκοράρει ο ίδιος στην αναμέτρηση, θεωρεί πως πιέστηκαν στο ματς και δεν κράτησαν το ρυθμό που είχαν αποκτήσει, θεωρώντας πως σε έναν ισορροπημένο όμιλο όλοι είναι φαβορί για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Αν μπορούσα να αλλάξω το γκολ με τη νίκη θα το έκανα, γιατί για εμένα δεν μετράει το γκολ, αλλά η νίκη. Κάναμε λάθη μετά το 2-0 και μας στοίχισε, ο αντίπαλος είχε την ευκαιρία να σκοράρει ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο. Μας είχε πει ο προπονητής να κλείσουμε τις γραμμές, γιατί ο αντίπαλος μας πίεσε. Και στην Τούμπα πιεστήκαμε, αλλά αυτήν τη φορά δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, όπως στην Τούμπα».

Συνέχισε, λέγοντας πως: «Το χειρότερο είναι ότι ήμασταν 2-0 μπροστά και χάσαμε το παιχνίδι από δικά μας λάθη. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένας ισορροπημένος όμιλος και έτσι είναι και τώρα. Μας μένουν δύο παιχνίδια και οι τρεις ομάδες πρέπει να παλέψουν για την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x