Stoiximan Super League

Βαθμολογία Super League: «Φωτιά» στη μάχη των πλέι-οφ

Ο ΠΑΟΚ έσωσε τον βαθμό κόντρα στον Άρη, με τις διαφορές να παραμένουν μικρές ανάμεσα στους διεκδικητές των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Επτάψυχος αποδείχτηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, αφού βρήκε δύο γκολ στο φινάλε και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Η ισοπαλία αυτή ήταν η... σπίθα για να μπει «φωτιά» στη μάχη των πλέι-οφ για τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Άρης παραμένει 2ος με 48 βαθμούς, ωστόσο δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ αν κερδίσει τη Δευτέρα τον Απόλλωνα Σμύρνης να τον πιάσει, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στο -1 με 47 βαθμούς. Η ισοπαλία αυτή, πάντως, βόλεψε και τον Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι είδαν τη διαφορά να μην ξεμακραίνει όντας στους 42 βαθμούς και στο -6. Φυσικά, ο Ολυμπιακός άνοιξε κι άλλο τη διαφορά του στους 16 βαθμούς στην κορυφή μετά το 3-0 επί της Λαμίας!



Η νίκη του Παναιτωλικού την ίδια ώρα επί του Βόλου με 1-0 κάνει τη μάχη της ουράς ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Οι Αγρινιώτες είναι πλέον 11οι με 20 βαθμούς, ενώ έναν λιγότερο έχουν οι ΟΦΗ και Λαμία, ενώ η ΑΕΛ είναι στους 16! Από πάνω τους και στην 9η θέση ο Απόλλων Σμύρνης (παίζει τη Δευτέρα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), που μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής θέλει έναν βαθμό για να κλειδώσει το «πλεονέκτημα» των 4 εντός έδρας αγώνων (και τριών εκτός) στα πλέι-άουτ, έχοντας πλέον 25 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έχει 27, ο ΠΑΣ 28 και ο Βόλος 30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x