Βέλγιο

Επεισοδιακό φινάλε και παράταση στην αγωνία στο Βέλγιο

Φινάλε στην κανονική διάρκεια του βέλγικου πρωταθλήματος, με πολλά γκολ και παράταση στην αγωνία για την κατάσταση στην κορυφή.

Η Κλαμπ Μπριζ κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της Μαλίν σε ματς για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο Βέλγιο.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ αντιμετώπιζε την ουραγό Μπίρσοτ, ωστόσο το παιχνίδι διακόπηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, μετά από την εισβολή οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.



Πλέον, η Μπριζ και ηΟυνιόν βρίσκονται σε απόσταση δύο βαθμών, ωστόσο υπάρχει ακόμα η αναμονή για την απόφαση στην αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας, εν όψει των playoffs.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, η Γάνδη τερμάτισε τελικά στην 5η θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας με 5-0 επί της Λέουβεν και θα συνεχίσει στα playoffs για την έξοδο στο Europa Conference League.

Η Άντερλεχτ κατάφερε να παραμείνει ζωντανή απέναντι στην Κορτράικ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, κλειδώνοντας έτσι έστω και στην τελευταία αγωνιστική την συμμετοχή της στα playoffs για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 34ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/4

Αντβέρπ-Σερκλ Μπριζ 1-1
Έπεν-Οστάνδη 0-2

Κυριακή 10/4

Γάνδη-Λέουβεν 5-0
Κορτράικ-Άντερλεχτ 2-3
Μπριζ-Μαλίν 2-0
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Μπιρσοτ (Διακοπή)
Σαρλερουά-Ζούλτε Βάρεγκεμ 3-0
Σεντ Τρουιντεν-Σταντάρ Λιέγης 3-0
Σερένγκ-Γκενκ 0-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x