Βέλγιο

Στην ισοπαλία κόλλησαν Αντβέρπ-Άντρελεχτ, «γκέλα» για την Μπριζ

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής Αντβερπ και Άντρελεχτ έμειναν στο 0-0 για την 16η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, ενώ η Κλαμπ Μπριζ ηττήθηκε με 2-0 από τη Γάνδη.

Σε μία αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας, η ανεβασμένη Αντβερπ... κόλλησε με την Άντρελεχτ στο 0-0 για την 16η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος και βλέπει την Γκενκ να απομακρύνεται. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έλεγχαν πλήρως την αναμέτρηση και να είχαν με το μέρος τους τις περισσότερες ευκαιρίες γενικότερα, όμως στο τέλος αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

Σπουδαία ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έχασε η Κλαμπ Μπριζ, καθώς η Γάνδη κέρδισε με 2-0 και ανέβηκε στην 6η θέση. Το 1-0 έκανε στο 9' ο Κάιπερς και είκοσι λεπτά αργότερα ο Μάικλ Γκαντέου «έγραψε» το 2-0, δίνοντας απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του. Στην επανέναρξη η Κλαμπ Μπριζ προσπάθησε να μειώσει, όμως όλες οι... κινήσεις της βρήκαν ανάχωμα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και έτσι συμβιβάστηκαν με το τελικό σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας και τρίτο χρονολογικά μεταξύ των τεσσάρων της ημέρας, Σεν Ζιλουάζ και Βέστερλο έμειναν στο 1-1, πόντος που δεν βολεύει ουσιαστικά κανέναν.

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική

Παρασκευή (4/11)

Γκενκ-Σαρλερουά 4-1

Σάββατο (5/11)

Μαλίν-Ζούλτε Βάρεγκεμ 2-2
Σεράινγκ-Σεν Τρούιντεν 1-2
Σερλκ Μπριζ-Λέουβεν 2-1
Έουπεν-Σταντάρ Λιέγης 2-0

Κυριακή (6/11)

Γάνδη-Μπριζ 2-0
Σεν Ζιλουάζ-Βέστερλο 1-1
Αντβέρπ-Άντερλεχτ 0-0
Οστάνδη-Κορτράικ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x