Πορτογαλία

Δεδομένη η πώληση Βλαχοδήμου από την Μπενφίκα, στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων ο Έλληνας γκολκίπερ!

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από την Μπενφίκα, με ρεπορτάζ της ''O Jogo'' συγκεκριμένα να τονίζει ότι ο Έλληνας γκολκίπερ ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή!

Με άλλους τερματοφύλακες θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Μπενφίκα!

Πέρα από την αποχώρηση του αναπληρωματικού γκολκίπερ Σβίλαρ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, βαλίτσες ετοιμάζει και ο βασικός και αναντικατάστατος Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένο ότι ο Έλληνας γκολκίπερ, που έκανε τρομερή χρονιά και φέτος, ειδικά στο Champions League, θα πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και ήδη αρκετές τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Ρεπορτάζ της ''O Jogo'' συγκεκριμένα τονίζει ότι ο ''Dio'' έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Premier League. Η Τσέλσι είναι σίγουρα ένας από αυτούς, αν και βρίσκεται σε μια περίεργη εποχή…

Στους υποψήφιους αντικαταστάτες, πάντως, είναι ο Στέφαν Ορτέγκα της Αρμίνια Μπίλεφελντ, που αρέσει στον Ρόγκερ Σμιντ, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τα χρήματα, που θέλει η Μπενφίκα, για την παραχώρηση του Βλαχοδήμου. Αρχικά υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα τον κοστολογούσε άνω των 15 εκατ. ευρώ, αλλά μάλλον αυτό το ποσό είναι «λίγο» πια για τον 27χρονο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x