Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς μεγάλα ρίσκα για να καθαρίσει την πρόκριση η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς πολλές αλλαγές κόντρα στον Βόλο, προκειμένου να αξιοποιήσει το προβάδισμά της και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Να διατηρήσει το προβάδισμα που της δίνει το 4-2 του πρώτου ματς και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει η ΑΕΚ στη σημερινή ρεβάνς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (18:00 - Cosmote Sport 2).

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα στον καταρτισμό της βασικής 11άδας, αφού γνωρίζει τις παγίδες που κρύβονται σε τέτοια ματς.

Μοναδικό δίλημμα αποτελεί η αμυντική γραμμή, όπου διεκδικούν δύο θέσεις οι Νταντσένκο, Ραντόνια και Σβάρνας. Ο Ουκρανός έχει το προβάδισμα για το δεξί άκρο και ο Σβάρνας στο κέντρο, ωστόσο δεν αποκλείεται να διατηρηθεί ο τελευταίος στα δεξιά.

Κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα επιστρέψει ο Τσιντώτας, με τον Λόπες αριστερά. Στο κέντρο ο Σάκχοφ με τον Σιμάνσκι. Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά, με τον Αλμπάνη αριστερά, επιτελικό μέσο τον Μάνταλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Ανσαριφάρντ, σε διάταξη 4-2-3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x