Copa America

Με φόρα στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα πήρε η Βραζιλία, η οποία – αν και με δέκα παίκτες – επικράτησε με 1-0 της Χιλής και θα αντιμετωπίσει το Περού.

Το γκολ του Λούκας Πακέτα στο 46ο λεπτό ήταν εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Χιλή, με τη «σελεσάο» να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και θα αντιμετωπίσει το Περού.

Ωστόσο, οι Βραζιλιάνοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν ο Γκάμπριελ Ζέσους αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Εουζένιο Μένα, με τον διαιτητή να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Χιλιανοί δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ήταν κουρασμένοι από τα παιχνίδια με Αργεντινή και Ουρουγουάη για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Στο 62’ ο Βάργκας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως από το VAR προέκυψε πως ήταν σε θέση οφσάιντ και φάνηκε πως δικαίως δεν συνεχίστηκε η συγκεκριμένη φάση.

Επόμενος αντίπαλος για τους Βραζιλιάνους, το Περού που κατάφερε λίγο νωρίτερα να επικρατήσει στα πέναλτι της Παραγουάης, με το μεταξύ τους ματς να είναι προγραμματισμένο τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x