Γερμανία

Σωτήρας εκ Τουρκίας για τη Ντόρτμουντ

Σανίδα σωτηρίας στα οικονομικά προβλήματα που την απειλούν με χρεοκοπία φαίνεται πως βρίσκει η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πρόσωπο του Τούρκου επιχειρηματία Σααντετίν Σαράν

Σανίδα σωτηρίας στα οικονομικά προβλήματα που την απειλούν με χρεοκοπία φαίνεται πως βρίσκει η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πρόσωπο του Τούρκου επιχειρηματία Σααντετίν Σαράν. Ο τελευταίος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild» είναι διατεθειμένος να δαπανήσει 50 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και ακολούθως να επενδύσει ένα αξιοσέβαστο ποσό προκειμένου να επαναφέρει την πολύπαθη ομάδα στη θέση που της αρμόζει. «Θέλουμε να ξανακάνουμε τη Ντόρτμουντ υπερομάδα», δήλωσε εκπρόσωπος του ομίλου του υποψηφίου αγοραστή.

Το ενδιαφέρον του Τούρκου επιχειρηματία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο νυν ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, προσθέτοντας ότι έχει ήδη συναντηθεί με τον αδελφό του Τούρκου επενδυτή, ο οποίος έχει στην κατοχή του μετοχές της Ντόρτμουντ, αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, όπως διευκρινίστηκε ενδιαφέρον για την αγορά της Ντόρτμουντ έχουν επιδείξει και διάφορες τράπεζες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x