Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Σάββατο το Αμβούργο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1983 απέκτησαν τον Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ, αντί 7 εκατομμυρίων Ευρώ, χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα το ποσό από τις δύο πλευρές.
Για τον παίκτη υπήρξε ενδιαφέρον από πολύς συλλόγους, αλλά ο ίδιος προτίμησε την Μπουντεσλίγκα για τα επόμενα πέντε χρόνια.
«Είμαι ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή μου στο Αμβούργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία» τόνισε ο Ολλανδός διεθνής άσος στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας, ενώ ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ντίτμαρ Μπίρσντορφερ, επισήμανε πως «είμαστε ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε έναν παίκτη της κλάσης του».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






