Γερμανία

Χόιζερ: «Όλα αυτά είναι συκοφαντίες»

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Ρόμπερτ Χόιζερ. Ο Γερμανός διαιτητής δήλωσε ότι δεν είχε στοιχηματίσει σε αγώνα, τον οποίο είχε οριστεί να διευθύνει.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Ρόμπερτ Χόιζερ. Ο Γερμανός διαιτητής δήλωσε ότι δεν είχε στοιχηματίσει σε αγώνα, τον οποίο είχε οριστεί να διευθύνει. «Δεν ξέρω τι λένε, αλλά εγώ δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ σε αγώνα, στον οποίο ήμουν διαιτητής», τόνισε ο Χόιζερ, αν κι από έρευνα της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, προέκυψε ότι αποπειράθηκε να «στήσει» το παιχνίδι ανάμεσα στο Αμβούργο και την Πάντερμπορν για το Κύπελλο Γερμανίας.

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Γερμανός διαιτητής παραιτήθηκε μετά τις κατηγορίες ότι είχε στοιχηματίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, στο παιχνίδι το οποίο θα διηύθυνε. Το Αμβούργο στο συγκεκριμένο ματς γνώρισε την ήττα με 4-2, με τον Χόιζερ να αποβάλλει τον Εμίλ Μπενζά και να καταλογίζει δύο πέναλτι υπέρ της Πάντερμπορν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x