Την ελπίδα του ότι ο Μίροσλαβ Κλόζε θα μετακομίσει από το φετινό καλοκαίρι στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν εξέφρασε, για άλλη μία φορά, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Φραντς Μπεκενμπάουερ. Η ομάδα του Ότμαρ Χίτσφελντ προσπαθεί εδώ και μήνες να εξασφαλίσει την υπογραφή του «Μίρο», σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί και να αφήσει πίσω της την φετινή κάκιστη σεζόν.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο 29χρονος επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης έχει δηλώσει ότι θα πάει έτσι κι αλλιώς στην ομάδα του Μονάχου, είτε αυτό γίνει από αυτό το καλοκαίρι-με την καταβολή ενός ποσού στη Βέρντερ- είτε γίνει από το επόμενο, οπότε και δεν θα δεσμεύεται πλέον από κάποιο συμβόλαιο και θα μπορεί να πάει στους Βαυαρούς ως ελεύθερος.
Ο 61χρονος Μπεκενμπάουερ, πάντως, πιστεύει ότι είναι δύσκολο να παραμείνει ο Κλόζε στη Βρέμη την προσεχή σεζόν, με δεδομένο ότι θα αγωνίζεται-έτσι κι αλλιώς- στη Μπάγερν τη μεθεπόμενη χρονιά: «Δε μπορώ να φανταστώ πώς θα καταφέρει κάποιος να κρατήσει έναν άνθρωπο όπως τον Κλόζε για άλλο ένα χρόνο στη Βρέμη, τη στιγμή που, αργά ή γρήγορα, ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στη Μπάγερν. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Αισιοδοξώ και ελπίζω ότι θα έρθει αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα μας».
Επιμέλεια: Γιώργος Μπασάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






