Γερμανία

Βέρνερ: «Δεν υπόσχομαι ότι θα παίζω στη Λειψία του χρόνου»

Ο Τίμο Βέρνερ με δηλώσεις του στον γερμανικό τύπο, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Λειψία σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο νεαρός επιθετικός της Ρεντ Μπουλ Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρων αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στην Bundesliga, μέσα στις οποίες είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Με δηλώσεις του στην «Bild» ο Γερμανός έβαλε ακόμα περισσότερο «λάδι στη φωτιά» καθώς άφησε ορθάνοικτο το παράθυρο αποχώρησής του από την Λειψία, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν θα παίζει εκεί και του χρόνου.

Συγκεκριμένα ο Βέρνερ δήλωσε: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίζω εδώ και του χρόνου. Τα πάω πολύ καλά με την Λειψία, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ στο μέλλον, αν και η Λειψία μπορεί να γίνει ένα πολύ μεγάλο κλαμπ σύντομα».

Όταν ρωτήθηκε σε ποια κλαμπ μπορεί να σκεφτεί να αγωνιστεί, είπε: «Υπάρχουν τρία μεγάλα κλαμπ στην Ισπανία όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο και άλλα μεγάλα κλαμπ στην Αγγλία όπως η Τσέλσι, η Άρσεναλ. Η Τότεναμ, η Λίβερπουλ και οι ομάδες του Μάντσεστερ».

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x