Γερμανία

Εξετάζεται επιστροφή Τζέκο στη Βόλφσμπουργκ

Τον αντικαταστάτη του Μάριο Γκόμεζ στην περίπτωση που φύγει αναζητούν στην Βόλφσμπουργκ, με τον Έντιν Τζέκο της Ρόμα, να συμπεριλαμβάνεται στην μεταγραφική λίστα των «λύκων».

Η πιθανή φυγή του Μάριο Γκόμεζ, στην περίπτωση που η ομάδα του δεν προκριθεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε και ο ίδιος πριν λίγες μέρες, ενεργοποιεί τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του, με τον Εντιν Τζέκο να προστίθεται στην μεταγραφική τους λίστα.

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφέρει πως ο Βόσνιος επιθετικός των «τζιαλορόσι», επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή των «λύκων», Όλαφ Ρέμπε, για την πιθανότητα να επαναπατριστεί στον γερμανικό σύλλογο, με τον δεύτερο από την σειρά του, να κοιτάει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Τζέκο δεν είναι κάποιος τυχαίος για την Βόλφσμπουργκ, καθώς με τα τέρματά του, οδήγησε την πρώην ομάδα του στην κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα για την σεζόν 2008/2009.

Η περίπτωσή του από οικονομικής πλευράς είναι εφικτή για τους Γερμανούς, καθώς η ιταλική εφημερίδα, «Gazzetta dello Sport» συμπληρώνει πως ο διεθνής με την Βοσνία στράικερ αμείβεται από τους Ρωμαίους με 4,5 εκατ. τον χρόνο, σε σχέση με τον Μάριο Γκόμεζ που λαμβάνει 6 εκατ. ευρώ ετησίως από τους «λύκους».

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x