Γερμανία

«Ο Λεβαντόφσκι δεν ανανεώνει και είπε στην Μπάγερν ότι θέλει να φύγει»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την ομάδα μετέφερε στη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Καθόλου εύκολο το φετινό καλοκαίρι για την Μπάγερν Μονάχου όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, καθώς σύμφωνα με το «Sport1» ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ενημέρωσε για την επιθυμία του να αποχωρήσει και μάλιστα το φετινό καλοκαίρι.

Ο δημοσιογράφος, Κέρι Χάου, μεταδίδει ότι ο 33χρονος δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Bild» και προσθέτει ότι για την επιθυμία του ενημέρωσε τη διοίκηση των Βαυαρών, η οποία δεν… πρόλαβε καν να καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά.

Βάσει των τελευταίων εξελίξεων, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανοίγει την πόρτα της εξόδου, καθώς είναι δεδομένο ότι έχει λάβει προσφορά από την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και ο ίδιος θέλει μια νέα εμπειρία προς το τέλος της καριέρας του, αφού έχει πετύχει τα πάντα με την Μπάγερν Μονάχου.

Πλέον, θα έχει ενδιαφέρον η στάση των Βαυαρών, καθώς μέσω του αθλητικού διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, είχε τονιστεί ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Πολωνό επιθετικό, ακόμα κι αν τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι του 2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x