Γερμανία

Μπάγερν Μονάχου: Τελείωσε η συνάντηση με Νάγκελσμαν, μένει η ανακοίνωση του «διαζυγίου»!

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στα γραφεία της γερμανικής ομάδας, ενώ πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση του χωρισμού των δύο πλευρών.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της αποχώρησης του Γιούλιαν Νλάγκελσμαν από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου

Και αυτό γιατί ο 34χρονος προπονητής διέκοψε τις διακοπές του, προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία των Βαυαρών και να συζητήσει τις λεπτομέρειες του «διαζυγίου» των δύο πλευρών!

Μάλιστα, πλέον, η συνάντηση ανάμεσα στον Νάγκελσμαν και τους διοικούντες την Μπάγερν ολοκληρώθηκε, με τον Γερμανό κόουτς να αποχωρεί στη συνέχεια, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν απέξω.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, εντός της τρέχουσας ημέρας, θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της γερμανικής ομάδας που θα επισημοποιεί το τέλος της συνεργασίας της με τον Νάγκελσμαν.

Όλα τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες καταγράφουν ως διάδοχο του τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος επί του παρόντος έχει μείνει άνεργος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x