Γερμανία

Διακοπή στο Μπόχουμ-Γκλάντμπαχ – Οπαδός πέταξε μπουκάλι στον επόπτη

Την οριστική διακοπή της αναμέτρησης αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπόχουμ-Γκλάντμπαχ, αφού μπουκάλι που πέταξε οπαδός της Μπόχουμ βρήκε τον βοηθό στο κεφάλι.

Οριστική διακοπή στην αναμέτρηση της Μπόχουμ με την Γκλάντμπαχ αποφάσισε ο διαιτητής αναμέτρησης, την ώρα που είχαν συμπληρωθεί τα 70 λεπτά.

Ο λόγος της διακοπής ήταν πως ένα οπαδός της Μπόχουμ πέταξε μπουκάλι στον επόπτη του αγώνα, την ώρα που η Γκλάντμπαχ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0.







Από την πλευρά της η Μπόχουμε καταδικάζει την πράξη του οπαδού με tweet στο οποίο γράφει: «Καθυστέρηση στο παιχνίδι. Κάποιος ηλίθιος πέταξε κάτι προς το γήπεδο και χτύπησε τον βοηθό. Απίστευτα ανόητη και ανεύθυνη συμπεριφορά, δεν έχει θέση στο γήπεδο! Ηλίθιο, ηλίθιος, ηλίθιος. Ας ελπίσουμε ότι ο βοηθός είναι εντάξει».



Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο η Μπόχουμ ήταν πιο απειλητική, καθώς έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκλάντμπαχ, μπήκε πιο δυναμικά ήταν αυτή που κυνήγησε το γκολ, κάτι που το πέτυχε στο 56’ με εντυπωσιακή προσπάθεια του Πλεά που εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Μπόχουμ.

Εννιά λεπτά πριν την διακοπή ο Εμπολό ήταν αυτός που έκανε το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x