Γερμανία

Θέλει να μείνει στη Μπάγερν ο Μπόατενγκ

Ο Γερμανός αμυντικός αποτελεί βασική επιλογή του Χάνσι Φλικ και σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Τι κι αν ο Ζερόμ Μπόατενγκ βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι με το ενάμισι πόδι εκτός Μπάγερν Μονάχου; Μπορεί να μην ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του στη Γιουβέντους, αλλά ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός δεν θα φανταζόταν ότι η φετινή σεζόν θα εξελισσόταν για τον ίδιο με αυτόν τον τρόπο.

Ο 31 ετών στόπερ, που βρίσκεται στο Μόναχο από το 2011, μέτρησε 24 συμμετοχές σε 37 παιχνίδια και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκλας Σούλε, οι Βαυαροί μάλλον πρέπει να αισθάνθηκαν ανακουφισμένοι που δεν αποχώρησε τελικά και αποτέλεσε μια σημαντική λύση για τον Χάνσι Φλικ.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, όπως και αυτά των Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Μίλερ, Νταβίντ Αλάμπα και Τιάγκο, αλλά είναι ο μοναδικός με τον οποίο δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα για την ανανέωσή του.

«Κανένας από την ομάδα δεν με έχει προσεγγίσει ακόμη» δήλωσε ο ίδιος στο γερμανικό kicker και πρόσθεσε: «Έχω συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο και δεν σκοπεύω να πάω πουθενά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x