Γενικά

Δια βίου αποκλεισμός από την εθνική για Μούτου

«Ξινό» θα βγει στον Μούτου το αστείο που έκανε αναφερόμενος στον Πιτσούρκα. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας επέβαλε δια βίου αποκλεισμό από τις εθνικές ομάδες στον 34χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης της Αζαξιό είχε ανεβάσει φωτογραφία στο facebook, μετά το Ελλάδα-Ρουμανία 3-1, αντικαθιστώντας το κεφάλι του 57χρονου τεχνικού με αυτό του… Mr Bean, και σχολιάζοντας: «Θα προκριθούμε σίγουρα». Μάλιστα, έσπευσε να κατεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ίδια ημέρα, αλλά οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βρήκαν τα στοιχεία που χρειαζόντουσαν για να τον τιμωρήσουν.

inner

Ο Μούτου δεν έχει καλές σχέσεις με τον Πιτσούρκα και ο τελευταίος έχει να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας από τον περασμένο Μάρτιο. Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι πιθανόν να θεώρησε για αυτόν λόγο ότι αυτό το… πείραγμα δεν θα του κόστιζε. Ωστόσο, ο Πιτσούρκα κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν από την εθνική ομάδα και ίσως να έβγαινε από το «ψυγείο» ο Μούτου με την άφιξη του νέου τεχνικού, ο οποίος μάλλον θα είναι ο Νταν Πετρέσκου.

Αλλά πλέον θα πρέπει να βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x