Η τραγική ιστορία του τερματοφύλακα της Σερκλ Μπριζ, Μίγκελ Βαν Ντάμε, συνεχίζεται, καθώς στα 27α γενέθλιά του, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε για τρίτη φορά με λευχαιμία.

Έπειτα από βιοψία στον μυελό των οστών, επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα νέα, με τον ίδιο να τονίζει ότι «δεν υπάρχει άλλη θεραπεία, αλλά δεν θα τα παρατήσω».

«Δυστυχώς, είμαι εδώ με δυσάρεστα νέα. Χθες έλαβα τα αποτελέσματα βισψίας, που δείχνουν ότι η λευχαιμία επέστρεψε, αυτή τη φορά στο μυελό των οστών. Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία που λαμβάνω τώρα, δεν δουλεύει. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές τώρα, γιατί έχω ήδη δοκιμάσει τα πάντα.

Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν για μένα τώρα είναι να μείνω ζωντανός, όσο είναι αυτό δυνατόν, μέχρι κάποιος κάπου στον κόσμο εμφανιστεί, με μία νέα θεραπεία.

Αυτή τη στιγμή, είμαι σε καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων με χημειοθεραπεία. Αυτό ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να αποβάλλει τη λευχαιμία από το σώμα μου, αν και μόνο προσωρινά. Αυτό μου δίνει λίγο χρόνο.

Δεν ξέρω πόσο μπορώ να ζήσω έτσι. Σίγουρα, δεν πρόκειται να τα παρατήσω και θα κάνω τα πάντα για να το… μεταθέσω, όσο είναι δυνατόν. Θα είναι πολύ σκληρό. Όσο υπάρχει όμως ελπίδα, θα συνεχίσω να πιστεύω. Ποτέ δεν θα τα παρατήσω», ανέφερε μέσω Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miguel Van Damme (@miguelvd16) στις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube