Ισπανία

Διαψεύδει για Θεμπάγιος ο Μόντσι

Καμία επαφή δεν υπάρχει μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλης για τον Ντάνι Θεμπάγιος, όπως ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων, Μόντσι.

Κατηγορηματική ήταν η άρνηση του αθλητικού διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, σχετικά με το αν η Σεβίλλη έχει στο στόχαστρό της τον Ντάνι Θεμπάγιος.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών βρισκόταν στην κορυφή των μεταγραφικών στόχων της Σεβίλλης για αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου που συνόδευσε την αποχώρηση του Πάμπλο Σαράμπια από τη Σεβίλλη για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μόντσι έκανε ξεκάθαρο ότι η ομάδα του δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή

«Με τον Ντάνι (σ.σ. Θεμπάγιος), μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία κίνηση, μηδέν, ποτέ δεν υπήρξε στόχος για τη Σεβίλλη», ανέφερε ο Ιταλός παράγοντας.

Ο Θεμπάγιος, ο οποίος «έλαμψε» στα γήπεδα της Ιταλίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21, οδηγώντας την Ισπανία στην κατάκτηση του τροπαίου, νωρίτερα είχε "πετάξει το μπαλάκι" στον προπονητή του στη "βασίλισσα", αναφέροντας: «Φαντάζομαι ότι ο Ζιντάν θα έχει δει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά έχει ξεκάθαρες ιδέες και όλοι ξέρουμε καλά τι σκέφτεται».

Την ίδια ώρα, η Σεβίλλη ενδιαφέρεται έντονα για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Τζουλς Κουντέ της Μπορντό.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x