Κύπρος

«Δύο στα δύο» για Άρη Λεμεσού, ακόμα σκοράρουν στη Λάρνακα

Έστω και δύσκολα, ο Άρης νίκησε στη Λεμεσό τη Δόξα Κατωκοπιάς 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης νίκησε στη Λεμεσό τη Δόξα Κατωκοπιάς 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος κι, έχοντας κάνει το απόλυτο, βρέθηκε στην κορυφή παρέα με τις Ανόρθωση κι ΑΕΛ Λεμεσού, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους χωρίς πόντο.

Στο 58’, ο Σιμάνσκι έκανε το 1-0, στο 65’ ο Αντωνιάδης ισοφάρισε και χρειάστηκε το πέναλτι του ‘Αρτουρ στο 83’ για να έρθει η νίκη.

Σε ένα εκπληκτικό ματς, ΑΕΚ κι Εθνικός Άχνας ήρθαν ισόπαλες 5-5 στη Λάρνακα, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 4-4 κι αμφότερες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ηλία έκανε το 0-2 στο 4’ και στο 6’, ο Σολ μείωσε σε 1-2 στο 16’, ο Λίπσκι έκανε το 1-3 στο 21’, ο Σολ με πέναλτι μείωσε στο 28’ σε 2-3 κι ο Τρισκόφσκι ισοφάρισε στο 30’. Ο Σολ έκανε το 4-3 στο 35’, σημειώνοντας χατ τρικ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το χατ τρικ στο Ηλία στο 45’+2.

Στην επανάληψη, ο Σολ έφτασε στο τέταρτό του γκολ στο 73’ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Λομοτέι στο 86’. Στο 90', η ΑΕΚ σκόραρε με τον Γκαρσία, όμως ακυρώθηκε το γκολ, αφού ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης ο Σολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x