Γαλλία

Εβρά: «Μετά τον τελικό του Μουντιάλ έκλαιγα - Τρεις ημέρες πονούσα, ήμουν άρρωστος»

Ο Πατρίς Εβρά έδωσε συνέντευξη όπου μίλησε για τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, αυτόν του Champions League από τη Μονακό, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Παρί.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Πατρίς Εβρά. Ο παλαίμαχος μπακ ανέφερε πως μετά τον χαμένο τελικό της Γαλλίας από την Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έκλαιγε και ήταν χάλια για τρεις ημέρες.

Την ίδια ώρα, τόνισε πως στον τελικό του Champions League το 2004, ένιωθε πριν την έναρξή του πως μπορεί να μην πάει καλά για τη Μονακό, αφού ο Μοριέντες ήταν… χλωμός από το άγχος του!

Αναφέρθηκε, επίσης, στην Παρί Σεν Ζερμέν και την κατάσταση που επικρατεί, όπως και στην εθνική Γαλλίας και τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Για την Παρί Σεν Ζερμέν: «Υπάρχει ένα πρόβλημα στην Παρί, είναι ότι στρώνουν το κόκκινο χαλί σε όλους. Όταν πάω να δω έναν αγώνα, είναι σαν να πάω να δω μια συναυλία. Στις κερκίδες, δεν βλέπεις τον Μπερνάρ Λάμα, αλλά τις Καρντάσιανς και την παρέα τους. Πού είναι τα παλιά; Η Παρί έχει ιστορία. Σήμερα είναι πιο δύσκολο να παίζεις στην Παρί Σεν Ζερμέν παρά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επειδή υπάρχει τεράστια πίεση και προσδοκίες».

Για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου:
«Μετά το Γαλλία-Αργεντινή, πήγα στο αυτοκίνητό μου και έκλαιγα! Τρεις ημέρες πονούσα, ήμουν άρρωστος! Υπήρχαν πάρα πολλά συναισθήματα. Με πλήγωσε τόσο πολύ».

Για τον χαμένο τελικό της Μονακό από την Πόρτο στο Champions League: «Ο Μοριέντες ήταν χλωμός! Χλωμός! Ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης, ο πρώτος σκόρερ αλλά... χλωμός! Εκεί, είπα στον εαυτό μου: "αν δεν είναι καλά αυτός..."».

Για το γεγονός ότι ο Εμπαπέ έγινε αρχηγός της εθνικής Γαλλίας: «Αυτό το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στη Γαλλία, το κάνουμε πολύ θέμα. Ο μόνος και αληθινός αρχηγός των ομάδων του Ντιντιέ Ντεσάν είναι ο Ντιντιέ Ντεσάν. Είναι ο μαέστρος».

Για την ανανέωση του Ντεσάν με την εθνική Γαλλίας: «Γιατί θέλουμε μια αλλαγή όταν λειτουργεί; Αυτή τη γενιά είναι ικανή. Η ιστορία του Ντεσάν δεν έχει τελειώσει, μπορεί αυτή να είναι μόνο η αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x