Αγγλία

«Είπε ψέματα στο CAS η Σίτι»

Το περιοδικό «Der Spiegel» σε δημοσίευμά του την Πέμπτη κατηγορεί τη Μάντσεστερ Σίτι πως κατέθεσε ψεύτικα στοιχεία στο CAS, ώστε της αρθεί η ποινή των δύο ετών αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS για την τιμωρία που της επιβλήθηκε, λόγω παραβίασης του FFP, ώστε να της αρθεί η ποινή δύο χρόνων αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το συγκεκριμένο Μέσο διαθέτει στην κατοχή του e-mails, τα οποία αποδεικνύουν ότι οι «πολίτες» όχι μόνο δεν απέδειξαν την αθωότητά τους στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, αλλά παρουσίασαν και ψεύτικα στοιχεία.

Η Σίτι με σχετική ανακοίνωση θέλησε να απαντήσει στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. «Τα ερωτήματα που παρουσιάζει το Der Spiegel είναι μία κυνική προσπάθεια να φέρει στην δημοσιότητα μία υπόθεση για την οποία η δικαιοσύνη αποφάσισε και έχει ολοκληρωθεί μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες, μέσω του αρμόδιου δικαστηρίου», επισημαίνουν οι «σίτιζενς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x