Γαλλία

Εμπαπέ: Συνεχίζει τις… καθυστερήσεις στην Παρί για το νέο συμβόλαιο!

Κωλυσιεργία εξακολουθεί να παρατηρείται στις διαπραγματεύσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κίλιαν Εμπαπέ για την υπογραφή νέου συμβολαίου, γεγονός που «ενοχλεί» την γαλλική ομάδα.

Την διάθεση να… παίξει καθυστερήσεις φαίνεται πως έχει ο Κίλιαν Εμπαπέ, ως προς την απάντησή του στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «Telefoot», σημειώνοντας παράλληλα ότι οι «πρωτευουσιάνοι» περίμεναν πως η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νεϊμάρ έως το 2025 θα λειτουργούσε θετικά για την επίτευξη συμφωνίας με τον Γάλλο επιθετικό.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο όχι μονο δεν έχει συμβεί, αλλά το μέλλον του Εμπαπέ -που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022- στην Παρί συνεχίζει να είναι στον αέρα!

Γεγονός που κάθε άλλο παρά ευχαριστεί τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας, οι οποίοι γνωρίζουν για το… ζωηρό ενδιαφέρον της Ρεαλ Μαδρίτης για τον 22χρονο άσο και θέλουν να τελειώνουν μια και καλή με το θέμα της ανανέωσης μέσα στο καλοκαίρι, το αργότερο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x