Γαλλία

«Οι λόγοι που οδηγούν τον Εμπαπέ στην έξοδο»

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει «κολλήσει» και ο λόγος είναι ο τρόπος που χειρίζεται την υπόθεση ο αθλητικό.

Σε πρώτο πλάνο στην επικαιρότητα της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει η ανανέωση συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ, το οποίο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν έρθει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς είτε θα τον χάσουν ως ελεύθερος, είτε θα αναγκαστούν να τον παραχωρήσουν φέτος.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ρομέιν Μολίνα, η βασική ευθύνη για το γεγονός ότι δεν έχει βάλει την υπογραφή του στις προσφορές που τους καταθέτουν οι Παριζιάνοι, πέφτει στον Βραζιλιάνο αθλητικό διευθυντή, Λεονάρντο, που φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τις επιθυμίες του ποδοσφαιριστή.

«Για το μόνο που μιλάει στις συζητήσεις τους είναι για το οικονομικό πακέτο. Η προσδοκία του Εμπαπέ όμως είναι να καταλάβει ακριβώς το αθλητικό πλάνο της ομάδας και ποιοι παίκτες είναι στο στόχαστρο, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ», αναφέρει ο ρεπόρτερ, δείχνοντας ότι η υπόθεση είναι ακόμα στον… αέρα.

Σημειώνεται ότι τη στιγμή που αυτή η υπόθεση έχει «κολλήσει», τις προηγούμενες μέρες η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νεϊμάρ μέχρι το 2025, με τον Βραζιλιάνο να έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Παράλληλα, θέμα χρόνου θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου του Γιούλιαν Ντράξλερ, ενώ αντίθετα ο Φλορέντσι αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x