Βέλγιο

Επιστρέφει για Καρίγιο η Άντερλεχτ(;)

Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο είναι η Άντερλεχτ, η οποία είχε εισπράξει την αρνητική απάντηση της Εστουδιάντες πριν από λίγες ημέρες.

Η πρώτη ομάδα που άκουσε το «όχι» της Εστουδιάντες μετά την πρόταση που είχε καταθέσει για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο ήταν η Άντερλεχτ.

Οι «μοβ» είχαν προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος μέσα στο 2015 έχει πετύχει 10 γκολ σε 19 με την ομάδα του, αλλά εκείνη δεν συζητάει σε τέτοια νούμερα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dhnet.be», η Άντερλεχτ προτίθεται να επιστρέψει με νέα πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου παίκτη, ο οποίος απασχολεί τον Ολυμπιακό, τη Μονακό, τη Μπενφίκα και την Ίντερ.

Οι Βέλγοι θέλουν να αντικαταστήσουν τον Αλεξάντρα Μίτροβιτς (που θα συνεχίσει στη Νιούκαστλ την καριέρα του) με τον Αργεντινό φορ. Ωστόσο, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φτάσουν στα επίπεδα του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει πρόταση 7 με 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού φορ και ακόμα περιμένει την απάντηση ή την αντιπρόταση της Εστουδιάντες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x