Ελλάδα

ΕΠΣΑΝΑ: Ψηφίστηκαν ομόφωνα o διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, εκ νέου πρόεδρος ο Γιαρένης

Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/6), στην οποία ψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, ενώ ανανεώθηκε και η θητεία του Δημήτρη Γιαρένη.

Ομόφωνα ψηφίστηκαν την Τετάρτη (16/6) ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΑΝΑ.

Ταυτόχρονα, στην τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, ο Δημήτρης Γιαρένης ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία, ενώ έλαβε χώρα και η απονομή των Κυπέλλων για όσους ανέβηκαν την περίοδο 2019-2021, καθώς και του Κυπελλούχου.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΕΠΣΑΝΑ:

«Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία και τηρώντας τα πρωτόκολλα, πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Vintage η τακτική ΓΣ της ΕΠΣΑΝΑ, η πρώτη μετά τις περσινές εκλογές, όπου ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαρένης, ανανέωσε τη θητεία του. Τόσο ο Διοικητικός όσο και ο Οικονομικός απολογισμός, ψηφίστηκαν ομόφωνα, δείχνοντας την τεράστια αποδοχή του έργου της Διοίκησης προς τα σωματεία της Ένωσης. Επίσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Κυπέλλων για όσους ανέβηκαν την περίοδο 2019-2021 και του Κυπελλούχου, αφού λόγω της πανδημίας του Covid-19, δεν είχε γίνει η καθιερωμένη ετήσια εορταστική εκδήλωση βραβεύσεων. Να σημειωθεί πως στην είσοδο του εξωτερικού χώρου, πραγματοποιήθηκε rapid test στους παρευρισκόμενους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x