Stoiximan Super League

Με Εσιέν και Ζέκα στο Καυταντζόγλειο

Τον Γκανέζο μαζί με τον Πορτογάλο δοκίμασε Αντρέα Στραματσόνι, στη σημερινή προπόνηση, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ηρακλή μπήκε στην τελική ευθεία, με τον Αντρέα Στραματσόνι να προχωρά στις τελευταίες δοκιμές ενδεκάδας, στο… καθυστερημένο του ντεμπούτο στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο Ιταλός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 στην ευθεία και σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στο Κορωπί, οι Εσιέν και Ζέκα θα είναι τα κεντρικά χαφ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, στόπερ οι Ταυλαρίδης, Σάντσεθ και αριστερό μπακ ο Πράνιτς. Δεξιός οπισθοφύλακας σήμερα ήταν ο Μαρινάκης, αντί του Μπούρμπου.

Δεξί χαφ ο Ατζαγκούν και αριστερό ο Καλτσάς, ενώ στην επίθεση ο Ιταλός έβαλε τον νεαρό Λάμπρου και τον Κλωναρίδη. Το δίδυμο Μπεργκ – Καρέλης, πάντως, είναι το επικρατέστερο για να παίξει στη Θεσσαλονίκη.

Στην προπόνηση, το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και τελειώματα. Ο Πέτριτς ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Τελάντερ και Βέμερ έκαναν και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στη 1:30 το μεσημέρι.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x