Stoiximan Super League

Πόλος έλξης για τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού ο Τεττέη - Χαμός για μία φωτογραφία!

Ο Ανδρέας Τεττέη έγινε πόλος έλξης για τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού στην ανοιχτή προπόνηση των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (30/12).

Μια όμορφη εικόνα πρόσφερε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, επιλέγοντας να κλείσει τη χρονιά με ανοιχτή προπόνηση και έντονο εορταστικό χρώμα. Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά μικρά παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές και να ζήσουν από κοντά την καθημερινότητα της ομάδας.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασαν και τα νέα πρόσωπα του ρόστερ, καθώς ο Ανδρέας Τεττέη και ο Σωτήρης Κοντούρης έκαναν την πρώτη τους «γνωριμία» με τον κόσμο. Ο Τεττέη, προερχόμενος από την Κηφισιά, συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα, με τους μικρούς φιλάθλους να τον περικυκλώνουν για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Οι όμορφες αυτές στιγμές αποτυπώθηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε ο σύλλογος, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαμόγελου στο φινάλε του 2025.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x