Ελλάδα

Οι τρεις λύσεις για την Εθνική μετά την Παιανία

Η Εθνική ομάδα θα προπονείται από 1ης Απριλίου και για τους επόμενους τρεις μήνες στην Παιανία και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις τρεις λύσεις που εξετάζονται μετά το πέρας της συμφωνίας.

Στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας θα μεταφερθούν οι Εθνικές ομάδες της Ελλάδας έπειτα από τη συμφωνία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση της έκτασης για τους τρεις μήνες.

Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποχωρεί μετά τις 31 Μαρτίου από το αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά αλλάζοντας προσωρινά ποδοσφαιρική στέγη καθώς το κέντρο των Νοτίων Προαστίων υπάγεται στο έργο του Ελληνικού.

Ωστόσο μετά το πέρας της συμφωνίας υπάρχουν τρεις λύσεις αναφορικά με το μέρος στο οποίο θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της η Εθνική ομάδα και το sport-fm.gr σας τις παραθέτει.

Η πρώτη και πιο «δυνατή» πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι τοποθετείται στο Ελληνικό. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, εταιρεία Lamda Development συζητά με την ΕΠΟ για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στο Ελληνικό, όπου θα περιλαμβάνονται τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, ξενώνες, γυμναστήριο, πισίνα, φυσιοθεραπευτήριο και γενικά όλα όσα απαιτούνται σε ένα σύγχρονο προπονητήριο. Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με την εταιρεία να είναι έτοιμη εντός των επόμενων ημερών να επιστρέφει παραθέτοντας συγκεκριμένο πλάνο.

Στη συνέχεια και έπειτα από τη συνέλευση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ επήλθε και μια νέα πρόταση από τον Δήμο Ελευσίνας η οποία αφορά μια έκταση κοντά στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ και πλησίον του Στρατιωτικού Αεροδρομίου για την ανέγερση νέου προπονητικού κέντρου με την έκταση ωστόσο να μην έχει γίνει γνωστή.

Τέλος υπάρχει η λύση της Παιανίας η οποία ωστόσο δεν θα έχει την ίδια υπόσταση καθώς ο ιδιοκτήτης της έκτασης, Γιώργος Βαρδινογιάννης δεν συζητά την πώληση της, αλλά εξετάζει μόνο το ενδεχόμενο του ενοικίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x