Ελλάδα

Σκέψεις για προπονητικό κέντρο της Εθνικής στο Ελληνικό

Συζητήσεις για πιθανή κατασκευή προπονητικού κέντρου της Εθνικής ομάδας.

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα του προπονητικού κέντρου της Εθνικής ομάδας είναι στα σκαριά, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Δεδομένου ότι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα πρέπει η ομοσπονδία να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς λήγει η σχετική σύμβαση, προωθείται μια πρόταση που έχει ενδιαφέρον.

Η εταιρεία Lamda Development συζητά με την ΕΠΟ για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στο Ελληνικό, όπου θα περιλαμβάνονται τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, ξενώνες, γυμναστήριο, πισίνα, φυσιοθεραπευτήριο και γενικά όλα όσα απαιτούνται σε ένα σύγχρονο προπονητήριο.

Το προσεχές διάστημα θα γίνει νέο ραντεβού ανάμεσα στην εταιρεία και την ΕΠΟ, ενώ όσον αφορά στη χρηματοδότηση του έργου, υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλιστεί ένα σεβαστό κονδύλι από την UEFA και τη FIFA, που παρέχουν στήριξη στις ομοσπονδίες για τέτοιου είδους υποδομές.

Όσον αφορά την άμεση στέγαση των ομάδων, οι υπόλοιπες εθνικές (πλην της Ανδρών) θα μπορούν να προπονούνται σε ένα έτοιμο γήπεδο που υπάρχει στα Μεσόγεια, στα Σπάτα, μια έκταση η οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι ανήκει στη Lamda Development. Όσο για την Ανδρών, μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα του αθλητικού κέντρου θα προπονείται είτε στη Νέα Σμύρνη, είτε στη Ριζούπολη, είτε στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x