Ιταλία

Τέλος εποχής: Ο Κιελίνι αποσύρεται από την εθνική Ιταλίας μετά το ματς με την Αργεντινή!

O Τζόρτζιο Κιελίνι φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Ιταλίας μετά τον… διηπειρωτικό τελικό με την Αργεντινή που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Τέλος εποχής για τον Τζόρτζιο Κιελίνι στην εθνική Ιταλίας! Όπως αναφέρεται σε ορισμένα Μέσα της γειτονικής χώρας, ο πολύπειρος στόπερ και αρχηγός των «ατζούρι» φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα σε λίγους μήνες.

Ο Κιελίνι είχε ως στόχο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Ιταλίας, αλλά η οδυνηρή ήττα από την Βόρεια Μακεδονία την άφησε εκτός διοργάνωσης. Την ίδια ώρα, ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ιταλικών Μέσων που αναφέρουν πως πρέπει να αποσυρθεί από την «σκουάντρα ατζούρα» και όλα δείχνουν πως ο Κιελίνι… συμμερίζεται την εν λόγω άποψη.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο παιχνίδι του Τζόρτζιο Κιελίνι με την εθνική Ιταλίας αναμένεται να είναι ο… διηπειρωτικός τελικός με αντίπαλο την Αργεντινή που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο «Γουέμπλεϊ».

Ένα σπουδαίο ματς που αναμένεται να αποτελέσει και το τελευταίο του Κιελίνι στην σπουδαία καριέρα του με την ιταλική φανέλα. Ο 37χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες με την χώρα του, μετρώντας 8 τέρματα και έχει κατακτήσει το Euro. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, σε δύο Confederations Cup, ενώ έχει κατακτήσει το Euro και με την u19 της Ιταλίας το 2003!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x