Euro 2024

Podcast - Euro... λόγοι: Μπορούν να... πετάξουν ξανά οι Ολλανδοί;

Οι Euro-λόγοι, Αναστασία Βοσνάκη και Γιώργος Τσανάκας, σας δίνουν στο... πιάτο τον τρίτο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια! Το τρίτο podcast από τους Euro-λόγους έφτασε με το... πειρατικό και ξυπνάει μνήμες από τα περασμένα χρόνια. Προφανώς άπαντες καταλάβατε πως σε αυτό το επεισόδιο θα ασχοληθούμε, πριν την ανάλυση του 3ου ομίλου, με το ΕΠΟΣ της Ελλάδας αλλά και της Δανίας, με τους νικητές των Euro γενικότερα αλλά και τους πρώτους σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ανάλυση του 3ου ομίλου όπου συμμετέχουν οι Ολλανδία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία, μιλώντας για την πορεία τους μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα ατού της κάθε χώρας. Αν μη τι άλλο η Ολλανδία των Ντε Λιχτ, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, αλλά όχι του Φαν Ντάικ ξεχωρίζει. Η Αυστρία του Αλάμπα είναι υπολογίσιμη δύναμη, όπως και η Ουκρανία με τον Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο. Ας κρατήσουμε και μια πισινή για την πρωτάρα Βόρεια Μακεδονία του αγέραστου Πάντεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x