Euro 2024

Βαϊνάλντουμ κατά τη βράβευσή του ως MVP: «Το άξιζαν περισσότερο οι Ντε Γιονγκ και Ντεπάι»

Ρεσιτάλ ταπεινοφροσύνης έδωσε κατά τη βράβευσή του ως MVP στο Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος τόνισε ότι άξιζαν περισσότερο τη διάκριση οι Φρένκι ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι.

Τον αγωνιστικό σεβασμό στους Φρένκι ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι, απέδωσε κατά τη βράβευσή του ως MVP στο Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία (0-3) ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι οι δύο συμπαίκτες του άξιζαν περισσότερο από εκείνον την εν λόγω διάκριση.

«Είναι πραγματικά σπουδαίο να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, αλλά για να πω την αλήθεια νομίζω πως ο Φρένκι ντε Γιονγκ ή ο Μέμφις Ντεπάι το άξιζαν περισσότερο από εμένα. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εάν βάλεις δύο γκολ και η ομάδα σου κερδίσει, γίνεσαι ο πολυτιμότερος και παίρνεις το αντίστοιχο τρόπαιο. Ωστόσο, κατά την άποψή μου, όπως είπα, οι Ντεπάι και Ντε Γιονγκ ήταν απίστευτοι σήμερα κι αν έπαιρναν αυτοί το συγκεκριμένο βραβείο, θα το άξιζαν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο νεαποκτηθείς άσος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την ιστορία, ο Βαϊνάλντουμ σκόραρε τα δύο τελευταία γκολ για τους «Οράνιε», ενώ ο Ντεπάι άνοιξε το σκορ και δημιούργησε το 2-0 και το 3-0 της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x