Euro 2024

Φινλανδία-Βέλγιο: Ψάχνοντας τον βαθμό της πρόκρισης!

Φινλανδία και Βέλγιο κοντράρονται για την 3η αγωνιστική του Euro, με τους τυπικά γηπεδούχους να ψάχνουν τον βαθμό της πρόκρισης και τους φιλοξενούμενους να έχουν εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο.

Τι κι αν παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε Euro; Η πρωτάρα Φινλανδία ψάχνει τον βαθμό της ισοπαλίας που όλα δείχνουν πως θα την χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση ως μία εκ των καλύτερων τριών κόντρα στο Βέλγιο, που αποτελεί ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και ήδη έχει πάρει το εισιτήριο για τους «16», ενώ με τον βαθμό θα είναι και μαθηματικά πρώτη.

Το ματς διεξάγεται στις 22:00 στην Αγία Πετρούπολη (ΑΝΤ1, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr), ενώ διαιτητής είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Η Φινλανδία εκμεταλλεύτηκε το σοκ των Δανών από την κατάρρευση του Κρίστιαν 'Ερικσεν και κατάφερε να επικρατήσει 1-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον κίπερ της Χραντέτσκι. Στην δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε από την Ρωσία με το ίδιο σκορ έχοντας τρεις βαθμούς.

Το Βέλγιο από την μεριά του έχει επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί με το 2/2 κόντρα σε Ρωσία (3-0) και Δανία (2-1) και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον όμιλο, πετυχαίνοντας και τρίτη νίκη. Με νίκη ή ισοπαλία είναι πρώτη, με ήττα θα βγουν κομπιουτεράκια αλλά δεν θα μείνει εκτός. Μπορεί, όμως, να χάσει την πρωτιά. Στα ευχάριστα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πως έχει επιστρέψει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο με τη Δανία και με ένα γκολ και μια ασίστ έφερε... τούμπα το εις βάρος 1-0.

Φινλανδία: Χράντετσκι – Τόιβιο, Αραγιουουρι, Ο' Σόνεσι - Ράιταλα, Λοντ, Σπαρβ, Καμαρά, Ούρουνεν – Πούκι, Πόχγιανπαλο

Βέλγιο: Κουρτουά – Αλντεβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν – Μενιέ, Ντεντόνκερ, Βίτσελ, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Λουκάκου, Ε. Αζάρ

Το πρόγραμμα

Ρωσία-Δανία (22:00)
Φινλανδία-Βέλγιο (22:00)

Η βαθμολογία

1. Βέλγιο 6 (5-1)
2. Ρωσία 3 (1-3)
3. Φινλανδία 3 (1-1)
4. Δανία 0 (1-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x