Euro 2024

Με... φόρα στο Euro η «καυτή» Ιταλία!

Στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του Euro, η Ιταλία πετούσε... φωτιές και διέλυσε με 4-0 την Τσεχία, που είχε βασικό για ένα ημίχρονο τον Κρμέντσικ.

Ιταλία που... τρομάζει κόσμο! Η «σκουάντρα ατζούρα» του Ρομπέρτο Μαντσίνι πετούσε... φωτιές, διέλυσε με 4-0 την Τσεχία που είχε βασικό για ένα ημίχρονο τον Κρμέντσικ και έδειξε πανέτοιμη για το Euro στο τελευταίο της φιλικό πριν από αυτό!

Ο... killer Τσίρο Ιμόμπιλε και με τη βοήθεια μιας κόντρας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 23ο λεπτό, για να έρθει ο Μπαρέλα με παρόμοιο τρόπο να κάνει δύο τα τέρματα για την Ιταλία στο 42'.





Ο Ιμόμπιλε σέρβιρε το 3-0 στον Ινσίνιε, ο οποίος με γλυκό πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Παβλένκα σκοράροντας στα γενέθλιά του και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπεράρντι με τσιμπητό πλασέ στο 73ο λεπτό.



Το αήττητο σερί της Ιταλίας έφτασε στα 27 παιχνίδια (26-1-0) με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο, με την «σκουάντρα ατζούρα» να δείχνει πανέτοιμη για το Euro και να στέλνει... μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση! Την ίδια ώρα, η Τσεχία απογοήτευσε αφού δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και προβλημάτισε αρκετά λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x