Euro 2024

Παιδιά, δεν έφταιγε ο Κάρολ (vids)

Βασικός και χωρίς να φέρει ευθύνη για την ήττα της Βορείου Ιρλανδίας (2-0) από τη Ρωσία, ξεκίνησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ. Ο 34χρονος γκολκίπερ δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του και έτσι οι Ρώσοι έκαναν νικηφόρο ντεμπούτο στον έκτο όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014..

Βασικός και χωρίς να φέρει ευθύνη για την ήττα της Βορείου Ιρλανδίας (2-0) από τη Ρωσία, ξεκίνησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ.

Ο 34χρονος γκολκίπερ δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του και έτσι οι Ρώσοι έκαναν νικηφόρο ντεμπούτο στον έκτο όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Ποδαρικό με το... δεξί και για τον Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο των Ρώσων, καθώς το παιχνίδι κόντρα στους Βρετανούς ήταν το πρώτο επίσημό του.

Η «αρκούδα» εξ’ αρχής ήταν το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Στο 30’, ο Φαϊζούλιν, μετά από πολύ όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του, «άνοιξε» το σκορ για την εθνική του. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να σταθούν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που ο Κερζάκοφ έχανε τρεις καλές ευκαιρίες για την Ρωσία, για να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Μάλιστα, στο 75’ είχε και δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 78’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιρόκοφ, με τον Φάμπιο Καπέλο να ξεκινά με το… δεξί στον πάγκο της Ρωσίας στην προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση στην Βραζιλία το 2014.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρωσία (Φάμπιο Καπέλο): Ακινφέεφ, Ανιούκοφ, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Κομπάροφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Μπιστρόφ, Τζαγκόεφ (61’ Κοκόριν), Κερζάκοφ, Φαϊζούλιν (85' Γκουσακόφ)

Β. Ιρλανδία (Μάρτιν Ο' Nίλ): Κάρολ, Χιουγκζ, Μπερντ, ΜακΌλεϊ, Έβανς, Τζ. Έβανς, Ντέιβις, Κ. Έβανς (84' Σίελς), Κάθκαρτ, Ουάρντ (77’ Λιτλ), Μπραντ, Λάφερτι

Δείτε τα γκολ του αγώνα:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x