Euro 2024

Προσέχει για να έχει…

Τον ρυθμό των προπονήσεων της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Σλοβακία αποφάσισε να ρίξει ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός διαπίστωσε ότι αρκετοί από τους διεθνείς ήταν καταπονημένοι (από τις προπονήσεις και τον αγώνα με την Βοσνία) και για αυτό τον λόγο χθες αποφάσισε να πατήσει «φρένο» στον επώδυνο ρυθμό των προπονήσεων. Όλα δείχνουν ότι ο Κατσουράνης θα παίξει δίπλα στον Παπασταθόπουλο στο αυριανό ματς με τους Σλοβάκους.

Τον ρυθμό των προπονήσεων της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Σλοβακία αποφάσισε να ρίξει ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός διαπίστωσε ότι αρκετοί από τους διεθνείς ήταν καταπονημένοι (από τις προπονήσεις και τον αγώνα με την Βοσνία) και για αυτό τον λόγο χθες αποφάσισε να πατήσει «φρένο» στον επώδυνο ρυθμό των προπονήσεων.

Συγκεκριμένα, οι βασικοί έκαναν μόνο ζέσταμα, αλλά ακόμα και οι αναπληρωματικοί δεν ακολούθησαν πολύ εντατικό πρόγραμμα. Όλα δείχνουν ότι η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει για την Μπρατισλάβα μετά από πολυήμερο αποφόρτιση στο αυριανό ματς με τους Σλοβάκους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Κατσουράνη θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας αντί του τραυματία Μαλεζά και θα είναι δίπλα στον Παπασταθόπουλο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, στα χαφ λογικά θα αγωνιστεί ο Καραγκούνης ή ο Νίνης. Πονοκέφαλο δημιουργεί και θέση στην επίθεση, αφού δεν έχει αποφασίσει ο προπονητής αν θα διατηρηθεί ο Γκέκας στο βασικό σχήμα.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί στις 11:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχοντας ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από την Σλοβακία.

«Δεν προκαλεί φόβο και τρόμο»

Χθες ο Σάντος έδειξε σε βίντεο αγώνες από την προσεχή αντίπαλο της Ελλάδας και τους τόνισε ότι «οι Σλοβάκοι έχουν τρεις-τέσσερις καλές μονάδες, με σημαντικότερο τον Χάμσικ, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουν κάτι το πολύ εξαιρετικό, τέτοιο που να προκαλεί τον φόβο και τον τρόπο». Η άποψη που εκφράζεται είναι, ότι «η Σλοβακία είναι σαφώς χειρότερη ομάδα από την Βοσνία, αλλά και σαφώς ανώτερη από Λετονία και Λιθουανία».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x