Euro 2024

Κόβατς: «Πήγε όπως ήθελε η Ελλάδα»

Η εμπειρία και η… τύχη ήταν δυο καθοριστικοί παράγοντες για να επικρατήσει η Ελλάδα εκτός έδρας της Σλοβακίας, σύμφωνα με τον Πάβελ Κόβατς. Ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα στο Πασιένκι σχολιάζοντας την ήττα 1-0 των συμπατριωτών του.

Η εμπειρία και η… τύχη ήταν δυο καθοριστικοί παράγοντες για να επικρατήσει η Ελλάδα εκτός έδρας της Σλοβακίας, σύμφωνα με τον Πάβελ Κόβατς.

Ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα στο Πασιένκι σχολιάζοντας την ήττα 1-0 των συμπατριωτών του.

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη. Μπορεί η Σλοβακία να ήταν καλύτερη και να δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, όμως η Ελλάδα έστω και με λιγότερες πέτυχε γκολ. Το παιχνίδι πήγε όπως ήθελε η Ελλάδα και με την εμπειρία της το πήρε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τη Σλοβακία, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα στην πορεία για να διεκδικήσει την πρόκριση (στο Μουντιάλ)», είπε ο νυν τερματοφύλακας της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο οποίος ανέφερε πως του λείπει η Ελλάδα αλλά ότι σε αυτή την ηλικία (38) δεν νομίζει ότι θα γυρίσει ξανά για κάποια ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x