Euro 2024

Αηδιασμένος με τους παίκτες του…

Έξαλλος ήταν ο τεχνικός του Καμερούν, Φόλκερ Φίνκε, μετά την 4άρα από την Κροατία, εξαιτίας της διάθεσης των παικτών του να… κόψουν το ποδόσφαιρο για του ς αντιπάλους τους.

Τίποτα δεν πήγε καλά για την εθνική ομάδα του Καμερούν. Τα οικονομικά προβλήματα, οι κακές σχέσεις των παικτών με την ομοσπονδία, αλλά και οι κάκιστες μεταξύ τους σχέσεις προδίκαζαν την συντριβή που ακολούθησε.

Όμως, ομοσπονδιακός προπονητής των Καμερουνέζων, Φόλκερ Φίνκε, στις δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα από την Κροατία, δεν στάθηκε στην αγωνιστική εικόνα των παικτών του.

Εκνευρισμένος, ο Γερμανός τενικός, καταδίκασε την αντιαθλητική συμπεριφορά τους, καθώς σε όλο το 90λεπτο ακόμη και έμπειροι παίκτες έριχναν απίστευτο ξύλο στους Κροάτες, ενώ υπήρξε και κρούσμα... εμφυλίου μεταξύ Εκοτό και Μουκάντζο.

Μάλιστα χαρακτήρισε την εικόνα της ομάδας του ντροπή για τη χώρα και δήλωσε αηδιασμένος: « Είμαι πραγματικά αηδιασμένος. Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο. Πρέπει όμως να δούμε το γιατί. Αυτές οι εικόνες είναι ντροπή για το Καμερούν. Πρέπει να ηρεμήσω και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε».

Κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος αγώνας Βραζιλία-Καμερούν θα είναι και ο τελευταίος του Φίνκε στον πάγκο των Αφρικανών.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x