Euro 2024

Βαγιαννίδης: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα - Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για τη στήριξή του»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα.

Τον Παναθηναϊκό για την στήριξή του ευχαρίστησε ο Γιώργος Βαγιαννίδης σε δηλώσεις του με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο άσος των πράσινων υπογράμμισε ότι οι πάντες στο τριφύλλι τον στήριξαν αρκετά κάθε στιγμή που χρειάστηκε για να φτάσει στην επίτευξη ενός μεγάλου του στόχου, την παρουσία του στην Εθνική.

«Το ταξίδι αυτό δεν ήταν εύκολο. Είχε τα πάνω του και τα κάτω του και στις δύσκολες στιγμές το μόνο που με κράταγε ήταν η ομάδα μου. Είμαι ευγνώμων που με στήριξαν και κατάφερα να πετύχω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα, να είμαι εδώ πέρα», ήταν τα λόγια του νεαρού ακραίου αμυντικού του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαγιαννίδης για:

Την κλήση στην Εθνική ομάδα:


“Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Κάθε ποδοσφαιριστής από μικρός έχει πρώτο στόχος και ως μεγαλύτερο επίτευγμα είναι να αντιπροσωπεύσει τη χώρα του και το ότι το κάνω μέσα από την ομάδα που μεγάλωσα τον Παναθηναϊκό σημαίνει ακόμα πιο πολλά πράγματα.
Απ’έξω το θεωρείς κάτι τρελό, αλλά τώρα που μπήκα και ξέρω τα περισσότερα παιδιά, το κλίμα είναι πολύ καλό. Αυτό το κάνει ακόμα πιο εύκολο το να ενταχθείς στο γκρουπ και να μπορέσεις να δεις ό,τι μπορείς. Με υποδέχθηκαν όλοι πολύ καλά ήταν πολλύ φιλόξενοι και χαίρομαι που είμαι εδώ που τους γνωρίζω.”

Την γνωριμία με το Γκουστάβο Πογέτ:

“Γνωρίστηκαμε με τον κύριο Πογέτ και το staff, μιλήσαμε λίγο για τις προπονήσεις που θα κάνουμε αυτή την περίοδο, το τί ζητάει από μένα, το τί περιμένει από μένα και να τα δείξω όλα στην προπόνηση και στο γήπεδο.”

Την στήριξη του Παναθηναϊκού:

“Το ταξίδι αυτό δεν ήταν εύκολο. Είχε τα πάνω του και τα κάτω του και στις δύσκολες στιγμές το μόνο που με κράταγε ήταν η ομάδα μου. Είμαι ευγνώμων που με στήριξαν και κατάφερα να πετύχω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα, να είμαι εδώ πέρα.”

Τον προσωπικό του στόχο:

“Μακάρι να πάρω χρόνο συμμετοχής και στα δύο παιχνίδια, θα δείξει το πλάνο, θα αποφασίσει ο προπονητής, η επιλογή είναι δική του. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να πάρω κάποια λεπτά, αλλά θα δείξει η προπόνηση, ο αγώνας, όλα.”

Τον στόχο της ομάδας:

“Ο στόχος είναι το EURO. Αυτό είναι ένα φιλικό που θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε κάποια πράγματα για να μπούμε στο EURO. Σε ένα φιλικό μπορούμε να δοκιμάσουμε αρκεετά πράγματα και να δουλέψουμε πάνω σε τομείς που θα είναι η βάση μας για τα προκριματικά.”

Το ματς με τη Γαλλία και τα αστέρια της:

“Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους το κίνητρο είναι από μόνο του είναι πάρα πολύ μεγάλο, θες να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, να παίζεις με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, γιατί είμαστε όλοι ανταγωνιστές με την καλή έννοια και θέλουμε να παίζουμε σε αυτά τα παιχνίδια για να παίρνουμε τέτοιες εμπειρίες.”

Τον κόσμο:

“Να μας στηρίξει ο κόσμος, να είναι δίπλα μας όπως είναι όλο αυτόν τον καιρό. Κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε στην έδρα μας.”

Τα ματς του Μαρτίου:

“Ως επαγγελματίες που είμαστε πρέπει να κοιτάμε βήμα-βήμα πάντα. Τον κάθε στόχο. Πρώτα το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, έπειτα τη Γαλλία και μετά τα ματς του Nations League για να πετύχουμε το στόχο μας.”

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x