Euro 2024

Δουλειά… παντού από Σάντος (Web TV)

Ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική έδωσε ο Φερνάντο Σάντος στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας την Τρίτη, δουλεύοντας αρκετά στην επιθετική ανάπτυξη και την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Συνεχίζεται η εντατική δουλειά στην Εθνική Ελλάδας, δεκαέξι μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Στην πρωινή προπόνηση της «γαλανόλευκης» δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική από πλευράς του Φερνάντο Σάντος, αφού οι διεθνείς δούλεψαν συγκεκριμένα πάνω σε δύο ασκήσεις.

Η μία αφορούσε την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όπου συμμετείχαν κατά κύριο λόγο οι μεσοεπιθετικοί. Στην άλλη δόθηκε έμφαση στη μεσοαμυντική λειτουργία, δηλαδή πώς θα παίζουν και πώς θα κινηθούν οι αμυντικοί και τα χαφ στον ανασταλτικό τομέα.

Επίσης, έγιναν κάποιες ασκήσεις με «στηρίγματα», όπου οι διεθνείς προσπαθούσαν να τελειώνουν τις φάσεις με το αριστερό ή με το δεξί σουτ. Στο τέλος έγινε ένα διπλό στο μισό γήπεδο με αρκετές παρατηρήσεις από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Για ακόμη μια φορά στη «βασική» ομάδα ήταν οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Όσον αφορά τις παρατηρήσεις του Πορτογάλου, ζητούσε να παίζουν από το πλάι και να επιχειρούν διαγώνιες σέντρες.

Η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής είναι προγραμματισμένη στις 17:45 και σήμερα είναι η τελευταία μέρα με διπλό πρόγραμμα, καθώς από αύριο μέχρι και να αναχωρήσει η αποστολή για τη Λισαβόνα (και το φιλικό με την Πορτογαλία στις 31 Μαΐου), οι διεθνείς θα προπονούνται μία φορά στον Άγιο Κοσμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x