Euro 2024

Χάνει Β. Ιρλανδία και Αζερμπαϊτζάν ο Βέρνερ

Τις υπηρεσίες του επιθετικού της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, θα στερηθεί η εθνική Γερμανίας στα προσεχή παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Εκτός αποστολής της εθνικής Γερμανίας για τα δυο προσεχή της παιχνίδια με Βόρειο Ιρλανδία εκτός (5/10) και Αζερμπαϊτζάν εντός (8/10), στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Ρωσία, τέθηκε ο νεαρός επιθετικός της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος διεθνής Γερμανός δεν υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «Nationalmannschaft», Γιόακιμ Λεβ, εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος στον αυχένα και στη γνάθο, που είχε αποκομίσει από την πρόσφατη εκτός έδρας αναμέτρηση των «κόκκινων ταύρων» με την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε εκείνον τον αγώνα όπου η ομάδα του είχε ηττηθεί με σκορ 2-0 από τους Τούρκος στην Κωνσταντινούπολη, είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 32' του αγώνα, με τον Κλόστερμαν να παίρνει τη θέση του και τον Βέρνερ στη συνέχεια να μην αγωνίζεται στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της Λειψίας με σκορ 2-1 επί της Κολωνίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x