Euro 2024

Τα «έχωσαν» σε UEFA Ντεσάν-Γκριζμάν για το goal line technology με Ελλάδα - Αποθέωσε Ιωαννίδη ο Γάλλος φορ

Παράπονα για τη φάση του διπλού δοκαριού στις καθυστερήσεις του Ελλάδα-Γαλλία έκαναν οι Ντιντιέ Ντεσάν και Αντουάν Γκριζμάν, με τον δεύτερο να εξαίρει και την παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στο ματς.

Βέλη κατά της UEFA εξαπέλυσαν μετά την ισοπαλία του Ελλάδα-Γαλλία οι Ντιντιέ Ντεσάν και Αντουάν Γκριζμάν.

Αμφότεροι, μιλώντας στην πατρίδα τους, διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση στις καθυστερήσεις (και με το σκορ στο 2-2) με το διπλό δοκάρι ύστερα από προσπάθεια του Κομάν. Συγκεκριμένα, για τη μη ύπαρξη goal line technology, καθώς θεωρούν ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε ότι η ομάδα του έχασε την ευκαιρία να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της FIFA στο τέλος της χρονιάς, δείχνοντας το μεγάλο κίνητρο που είχε απόψε κόντρα στην Εθνική μας ομάδα. Από την πλευρά του, ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης στάθηκε και στον Φώτη Ιωαννίδη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον φορ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και του Παναθηναϊκού.

«Αυτό που με λυπεί είναι ότι μιλάμε για ένα ματς διεθνούς επιπέδου. Θα μπορούσε να διακυβεύεται η πρόκριση σε αυτό το ματς. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν είχε goal line technology. Γιατί δεν υπήρχε; Προφανώς δε συνάδει με τις απαιτήσεις σε αυτό το επίπεδο. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση των διαιτητών, υποφέρουν. Δεν υπήρχε γιατί… κοστίζει ακριβά. Προφανώς και αυτό δεν συνάδει με τις απαιτήσεις στο ανώτερο επίπεδο. Βάζω την θέση μου σε αυτή των διαιτητών. Υποφέρουν. Ο κύριος από το VAR είναι σίγουρος 99% ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή, όμως μένει αυτό το 1% που με βάση τις φωτογραφίες… Τέλος πάντων.

Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας της FIFA στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, δεν ήταν η απουσία Goal Line Technology που μας έκανε να δεχθούμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, κάναμε αυτό που έπρεπε για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να θέσουμε τις βάσεις για να το κερδίσουμε
», ανέφερε ο Ντεσάν στο «TF1».

«Δεν υπήρχε goal line technology έτσι; Η UEFA έχει πολλά λεφτά, αλλά δεν καταφέρνει να τα χρησιμοποιεί όλα όπως πρέπει, ώστε να ξέρουμε αν υπήρχε στην συγκεκριμένη φάση στο τέλος ένα γκολ ή όχι. Εάν θέλουν να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια, τους ζητάμε ακόμα περισσότερη τεχνολογία.

Ο επιθετικός τους (σ.σ. ο Φώτης Ιωαννίδης) μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Ξέραμε ότι θα τον έψαχναν στις κόντρα επιθέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, όμως γυρίσαμε κάπως μουδιασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο απολογισμός; Νομίζω είναι μία πολύ θετική χρονιά. Έχουμε ομάδα για να πάμε πολύ μακριά στο Euro. Ας προετοιμαστούμε καλά και ας τα δώσουμε όλα στο γήπεδο
», πρόσθεσε ο Γκριζμάν.

Θυμηθείτε εδώ τη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x