Euro 2024

Με Κουρμπέλη και Πέλκα η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν!

Με τον Κουρμπέλη στα χαφ και τον Πέλκα στη μεσοεπιθετική γραμμή η σύνθεση της Εθνικής για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν. Δείτε τις επιλογές και για την ενδεκάδα των Καζάκων.

Η Εθνική Ελλάδας δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της -μέχρι το επόμενο- για την πρόκριση στο Euro 2024, αντιμετωπίζοντας το Καζακστάν (21:45), εκεί όπου με νίκη θα πάει σε τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Λουξεμβούργο-Γεωργία για ένα εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ, με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα.

Ο Κουρμπέλης πήρε θέση στο κέντρο, δίπλα στους Μάνταλο και Μπακασέτα, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Πέλκας-Μασούρας, με τον Ιωαννίδη να κινείται στην κορυφή.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας - Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Ρέτσος, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Τζόλης.

Η ενδεκάδα του Καζακστάν: Σάτσκι - Καΐροφ, Μπίστροφ, Μαρότσκιν, Γερλάνοφ, Βορογκόφσκι - Τσεσνόκοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Ζαϊντουντίνοφ, Αστάνοφ - Σαμορόντοφ.

Στον πάγκο: Σαϊζάντα, Ουστιμένκο, Μάλι, Ασρανκούλοφ, Κουάτ, Σαντιμπέκοφ, Ταγκιμπέργκεν, Βαλιούλιν, Ταπάλοφ, Αϊμπέτοφ, Ζουέφ, Οράζοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x